Please or Register to create posts and topics.

A koriander és egy régi-új horogcsali... 🙂

Koriander:
Érdekelne a  korianderrel készített csalid eredményessége Kb. hány fokos vízben volt a legjobb ? Vagy csak nyáron  használtad ?

2009 évben a  Maconkai féder szuperkupát is fűszeres keverékkel nyerték, hasonlóval, mint a koriander .A koriander ,mint egyik alkotóelem felhasználásával a franciák három alkalommal nyertek világbajnokságot is .
Kiss Béla.

Kiss Béla
Lehet mondok valamit, ami új ? De lehet már is mindenki halott róla, ismeri? Akkor bocs! .Horog csali különféle ízesítéssel: - Vegyél különféle ízben forgalmazott pudingport. Tedd bele egy porcelán csészébe önts hozzá hideg vizet. Kavard jól össze. Majd tedd be a  mikróba és rövid programokkal mikrózd  meg .Több kísérlet után, a  mikróban a bögre tetején , pin-pong labda alakú képződmény kezd kiemelkedni .Ekkor gyorsan kapcsoljuk ki a  mikrót .Ellenőrizzük a bögrében kialakult anyagot .Ha nem elég kemény mikrózzuk tovább. Ha van jó ízű, és különlegesen fogós illatú etető anyagunk, keverjük a puding porhoz, utána  mikrózzunk , és akkor , az etető anyaghoz hasonló ízű horogcsalit kapunk. Mi is a végtermék? Egy általunk kiválasztott illatú , puha , a lekvárhoz, kocsonyához hasonló horogra tűzhető anyagot kapunk. A mikrózás idejével a keménységet növelhetjük, illata anyaga azonban megmarad. A puha  pellethez hasonló (de jobb, fogósabb ) anyagot kapunk. Jó horgászatot.